Min resa

06.10.2020

När jag var ung
Jag är uppvuxen i Gällivare men bor och verkar ifrån Luleå.
Jag brinner för att hjälpa andra på deras livsväg att hitta till sin kraft i hjärtat med mina kunskaper, gåvor och erfarenheter. Alltid haft gåvor och en känslighet som ung vilket inte var så lätt att navigera under tonåren. Något jag ofta fick höra var - Känn inte så mycket, var inte så känslig. Idag har jag förstått att min känslighet är en gåva, ett instrument som gör att jag kan hjälpa människor genom ett högre perspektiv. Mitt starkaste instrument är klarkännande även om jag använder mig av andra också. Tänk om jag kunde gå tillbaka till mig som ung och berätta vilken styrka det är! Det kan jag naturligtvis inte men idag kan andra blir hjälpt av min resa.

Hur allt började
 
2017 hittade jag Reiki och började själv gå på behandling för att sedan snabbt börja utbilda mig. Reiki är fantastisk, jag blev förälskad i energiarbete och kände snabbt vilket drömjobb det skulle vara att få vara i energierna och ge andra det jag själv blev hjälpt av och alla magiska förändringar som jag såg i mitt eget liv. Jag är utbildad till Esoterisk rådgivare/dimensionsmedium vilket kommer göra att det kommer väldigt spännande tjänster på denna sida för er som verkligen vill vill göra stor personlig utveckling. Jag ser verkligen fram emot vad framtiden har att erbjuda. Läs gärna mer i bloggen och kommande youtubeklipp där jag kommer berätta mer om andlighet och min egen resa.

För Djur
Jag är en hästtjej i grund och botten och bodde i princip i stallet till över 20 års ålder och alltid älskat djur. Idag har jag mycket hundar runt omkring mig då jag haft Schäferhundar i 16 år. Därför är Djurkommunikation något som ligger mig väldigt nära och jag älskar när man får kontakt med djuret och kan hjälpa människor och djur att komma varandra närmare eller kunna hjälpa med problemlösning. Jag driver även hundutbildningar så är ni intresserad av att få hjälp med er hund kika gärna in Ulrikas Hundsport på www.ulrikas-hundsport.com

Med värme
/Ulrika