Ljusare tider

21.12.2020

Vi går mot ljusare tider för idag 21/12 2020 kl 11:02 slår vintersolståndet in
och ljuset kommer åter! 
Det är så fint att vi tänder ljus under december och när vi tänt det fjärde ljuset så kommer solens vitaliserande ljus! Idag är ju även en annan stor händelse och det är att Jupiter och Saturnus närmar sig varandra och den nya tiden Vattumannens tidsålder är nu här. Jag delar med mig av min läggning om vad Vattumannens tidsålder kommer betyda för oss. 


Följ Ulrika Holma - Ulma Higher Mind på facebook och Instagram


Nu går vi mot ljusare tider

Det här året är ju väldigt speciellt då även Vattumannens tidsålder kommer nu i samband med dagens vintersolstånd och mötet mellan Jupiter och Saturnus. Vi har varit i Fiskarnas tidsålder i ungefär 2000 år och idag då Jupiter och Saturnus är så nära varandra så går vi in i Vattumannens tidsålder även om det varit en påbörjan till övergång under en tid. Man ska även kunna se fysiskt dessa planeter på himlen just idag men tyvärr är det ett tungt molntäcke över Luleå så ingen chans att bevittna finns.  

Vattumannens tidsålder

Jag är ju även själv Vattuman och kan inte låta blir att känna att det är lite extra speciellt att vi går in i Vattumannens tidsålder. Jag tror att precis som jorden nu går in i en ny period så går alla vattumän in i en ny period i sina liv, jättespännande! Vattumannen är ett luftstjärntecken. Inom Tarot så säger man att luft står för hjärtchakra och sviten svärd, sviten svärd symboliserar händelser i vår mentala värd. Svärden hör till tankar och intellekt. 

Min läggning för Vattumannens tidsålder

Här kommer min läggning med Tarotkort på hur Vattumannens tidsålder kommer påverka oss.

Precis just nu är det en tid att låta saker mogna fram. Tonen för hela läggningen är Riddare i Svärd som står för att bli fri från begräsningar och att hänga med i allt som händer under snabba svängningar. På nutid men lite mer framåt kommer också råden att se dina talanger och ditt sanna jag. Då vi släpper gammalt kommer också en tid att våga och vara modig. Allt nytt kräver också att vi vågar släppa gammalt och gå framåt stark och utan rädslor. Det är detta som mognat och nu är tiden inne. Närmaste framtiden handlar om att våga se verkligenheten och här kan det bubbla upp allt det här gamla som vi ska släppa taget om och det kan bli känslomässigt. Framtiden handlar om att lita på den egna intuitionen och att hålla sig stor ovan det som kanske bubblar under ytan, lyfta blicken framåt, se stort på tillvaron och lyssna på vad du själv vill, det viktiga är att hålla en balans. Längre fram i framtiden kommer Kejsaren som är ett intressant kort då det kortet står för - Ny livsfas och kontrakt. 

För framtiden i Vattumannens tidsålder: Kejsaren - Ny livsfas! 


ULMA HIGHER MIND


Ha en fin dag och njut av julförberedelserna
tillsammans med din närmaste!

Med värme /Ulrika