Hur vet jag att Reiki fungerar?

11.02.2020

Hur vet jag att Reiki fungerar? Denna fråga har jag grunnat på sedan jag fick frågan hur man vet att reiki verkligen fungerar. Förutom det uppenbara under själva behandlingen som dem flesta (alla klienter hos mig) upplever i form av riktigt djup avslappning som gör att man landar i sig själv och i sin egen kropp samt värmen från behandlarens händer och stickningar, pulseringar som klienten kan känna under behandlingen.
Resultat i det psykiska måendet?
Om man pratar om resultat som handlar om insidan och det psykiska måendet så ser jag som behandlare även fysiska tecken på det före och efter en behandling. Klienten kan tex komma till mig och vara djupt bekymrad och grubblande med spända ansiktsdrag och spänd kroppshållning. När klienten lämnar mig efter behandlingen så glittrar det i ögonen, utslätade ansiktsdrag och oftast ett leende som är avslappnat och välmående, kroppen är avslappnad och mjuk i sin hållning. Klienten kan också styrka att det känns riktigt bra. Kan konstatera att det är stor skillnad från före och efter reikibehandling på det psykiska måendet.
Resultat i livet?
Dem resultat man kan se i situationer eller i sitt liv är egentligen att det som skulle hänt av mindre trevlig karaktär uteblir och man får in andra trevliga saker i sitt liv som man kanske inte tänker på. Men desto mer man får och/eller använder sig av reiki så ser man fler och fler bevis som inte kan förnekas och vilken stor påverkan reiki har. Jag skulle iaf aldrig kunna tänka mig hur mitt liv hade sett ut idag utan reiki och jag skulle verkligen önska reiki till alla människor. Hur kan man inte vilja ha dem högsta bästa förutsättningarna att bjuda in det högsta bästa i sitt liv. 
Resultat i det fysiska?
Hur är det med bevis för att reiki kan hjälpa till med rehabiliteringen av läkningen på fysiska åkommor (Som man först utrett med läkare eller sjukvården). Här är det också så att man kanske inte kan säga att man ser resultatet med egna ögon mer än att läkningen går snabbare på grund av att man stödjer kroppens egna läkande funktion och återhämtning genom att kroppen får tillgång till en större dos livsenergi. Men jag som också håller på med hundsport tex vet hur viktigt det är med snabb läkning av muskelära spänningar och skador på hundar då hundar producerar artros 10 ggr snabbare än människor. Spända muskler vill man inte ha för det ökar belastningen av lederna och kan skapa ojämnt tryck på lederna. På människa har jag behandlat en klient som hade ont i sin axel och ena sidan av kroppen och klienten kunde känna en ordentlig värme och pirrning under behandligen och kunde känna en märkvärd lättnad i sin smärta och spändhet flera dagar efter behandlingen.

Reiki ger resultat och det kommer du märka när mönstrena framsträder på vad som uteblir och vad som kommer in i livet när man bjuder in det högsta bästa genom reiki. 
Mer reiki till folket!

/Ulrika

Boka din reikibehandling via Bokadirekt som du hittar via knappen tjänster: