FÖR DIG

HEALING & VÄGLEDNING


Hos Ulma Higher Mind kommer du till Ulrika Holma för Healing som är Reikimaster och utbildad inom fler  Reikiformer såsom Karuna, Icara och Angelic. Ulrika använder sig även av Källan i Universum för att ge så högfrekventa behandlingar som möjligt, du kommer uppleva ett fantastiskt helande och stärkande av dina energier under behandling. Ulrika kanaliserar änglar, guider och mästare som hjälper till i helandet och vid mediala vägledningar. 

Healing har varken tid eller rum därför fungerar behandlingarna lika bra på distans som vid en fysisk behandling. Boka via bokadirekt

REIKIHEALING

Den djupavslappning som Reiki ger hjälper kroppen att läka sig själv på ett naturligt sätt. Många fysiska åkommor har psykisk eller emotionell orsak. Värk och spänningar orsakas ofta av stress, sorg, oro och undanträngda känslor. Reiki arbetar samtidigt på det fysiska och det emotionella planet, löser upp spänningar och frigör det som är grundorsaken. Känslorna kan då komma upp till ytan så att man kan bearbeta dem och sedan släppa taget om dem. Reikienergin bjuder in det högsta bästa för alla inblandade och "prioriterar" det du just nu behöver mest i denna stund helt av sig själv och kan inte skada. Vägledningen under reikibehandlingen hjälper dig på vägen, med ett fågelperspektiv på ditt liv kan du hålla fokus på rätt sak. Vi hjälper dig att hitta din inre röst och din inre skapandekraft som blir till ditt eget navigationssytem till ditt drömliv. Reiki som är ren livsenergi hjälper människor att helas på det sätt som är det högsta bästa för just den individen utan att kantas av behandlarens egen intention eller tillkortakommanden.
Reiki är även bra för dig som är gravid och nybliven mamma. Det sker stora förändringar i kropp och sinne både under graviditeten men även som nybliven förälder. Sömnlösheten kan ta på krafterna. Reiki kan hjälpa till med en stund för att stanna och tillåta kropp och sinne hitta lugnet i ett djupt avslappnat tillstånd där kropp och sinne kan stärkas och läkas på ett naturligt sätt. Reiki hjälper dig helt utan risker med att fylla på energiresurserna för ert högsta bästa och ni kan fokusera på att vara den bästa föräldern.
Reiki är ett effektivt hjälpmedel vid rehabilitering av konstaterade skador, muskelspänningar och tex i efterbehandlingen av operationer, där reikienergin hjälper till med att stärka upp läkningen, men även vid trauma och chock som kroppen får vid fysisk påverkan.
Sömnlöshet är en annan sak som reiki kan hjälpa till med.
Är man allvarligt sjuk behöver man uppsöka läkare, reiki ersätter inte sjukvården utan är ett komplement vid rehabilitering och stödjer kroppens egna
naturliga läkeprocesser av kropp och själ.

Reiki kan hjälpa dig med:
• Hjälpa dig att hitta ditt inre lugn och välmående.
• Vara i läget av djupavslappning.
• Hjälpa till med positiv utveckling i det fysiska, mentala, emotionella, själsliga och andliga.
• Hjälpa dig att släppa inre blockeringar.
• Ökar och stärka ditt energiflöde.
• Hitta din egen inre röst och vägledning.
• Hjälpa dig släppa stress, ångest, sorg, oro och spänningar.
• Frigöra känslor, så de kommer upp till ytan och medvetandet för att sedan kunna släppa taget.
• Tänka mer klart och frigöra din inre kraft genom det inre lugnet.
• Balansera kroppens energier.
• Naturligt läkande av utsida och insida.
• Hjälpa med sömnlöshet.
• Hjälpa dig som är gravid.
• Boosta kreativitet.
• Lindra fysisk smärta och spända muskler.

Reiki grundprinciperna, som är otroligt fina
och ett tips på vibrationshöjande affirmationer att starta dagen med:
Bara för idag...
* ... ska jag släppa min ilska
* ... ska jag släppa min oro
* ... ska jag känna tacksamhet
* ... ska jag utföra mitt arbete hederligt och ansvarsfullt
* ... ska jag vara vänlig mot alla jag möter
  


När du kommer på behandlingen:

REIKIBEHANDLING
En stund för djupavslappning där du kan antingen välja att njuta i den helande stunden och av att fylla på energidepåerna, eller samtidigt vara med under behandlingen i samtal där vi även kan rikta energin på något som du vill fokusera speciellt på. Du som kund kommer ligga ombäddad på en behandlingsbänk och själva behandlingen sker via handpåläggning. Många upplever värme från behandlarens händer och/eller pirrningar, stickningar och pulseringar när händerna läggs på olika positioner. Upplevelsen efter behandlingen är ofta en känsla av att behagligt lugn i kroppen och att själen är påfylld av härlig energi. Vid avslutad behandling sker ett kortare samtal om både din upplevelse som klient och min som behandlare, detta kan leda till vägledning för dig i vidare bearbetning av tankar och känslor som uppkommit i samband med behandlingen.
För bästa resultat bör behandlingen upprepas efter 2-5 veckor, hur många gånger avgörs beroende på önskat resultat och vad man önskar få hjälp med. Själv använder jag mig av Reikibehandling för egen utveckling varje vecka. Tex läkning av inre sår kan ta lång tid då man skalar av lager för lager allteftersom helandet sker, man kan tänka sig hur ungefär som en lök är uppbyggd av lager. Man kan givetvis gå oftare bara för att fylla på härlig energi energi och för att få känna sig på topp under vardagens alla utmaningar. Rekommendationen är att inledningsvis gå på några ca 5- 10 st behandlingar för att få igång energin och därmed också bättre resultat. Självklart är du välkommen att komma på en behandling för att se om detta är något för dig men jag kan nästan garantera att du kommer känna en längtan att komma tillbaka då kroppen mår så bra av det.
Reikibehandling är giltigt för friskvårdsbidrag.

DISTANS REIKIBEHANDLING
Reiki ger lika bra resultat på distans som vid fysiskt behandling. Det här är behandling för dig som vill vila i djupavlappningen i ditt eget hem eller annan lugn plats. Om du har något önskemål på avsikt under behandlingen så meddelas detta vid bokningen. Du behöver dock inte ha det utan kan helt lita på och njuta av Reikins helande energi, som prioriterar det du just behöver denna gång. Alla upplever inte något under själva reikibehandlingen medan andra känner av det tydligt. Oavsett så går energin fram, fyller på med vitaliserande energi och sätter igång kroppens egna läkande processer. Du kommer märka fantastiska resultat med tiden. Kan behövas upprepande behandlingar beroende på önskat resultat och vad man behöver hjälp med. Behandlingen tar ca 40 min. Därefter mailar jag till dig vad jag fick till mig eller så kan vi återkoppla via telefon, det väljer du som kund.

CHAKRA ENERGIBALANSERING REIKIBEHANDLING

Precis som det är beskrivet på reikibehandling men här jobbar jag med en liten annan teknik där jag går in för att balansera upp och stärka Chakrana och Kundalinakanalen. Fyller på varje chakra med färg och energi för att också balansera dem till varandra. Stärkning av kundalinikanalen är otroligt kraftfullt.