BLOGG HIGHER MIND


Efter ett samtal i veckan om rädsla för döden kom jag på att jag ville dela min tankar om döden och andra sidan. Också berätta om en begravning där jag som medium upplevde en parallell upplevelse jämfört med dem andra på samma begravning..

Ljusare tider

21.12.2020

Vi går mot ljusare tider för idag 21/12 2020 kl 11:02 slår vintersolståndet in
och ljuset kommer åter!
Det är så fint att vi tänder ljus under december och när vi tänt det fjärde ljuset så kommer solens vitaliserande ljus! Idag är ju även en annan stor händelse och det är att Jupiter och Saturnus närmar sig varandra och den nya tiden ...

Lycka

29.11.2020

Allt vi ser runtomkring oss i samhället dagligen är egentligen människors jakt på lycka. Tyvärr handlar det mycket om sådant som gör oss syntetiskt lycklig för stunden. Hur blir vi då lyckliga på riktigt, sådär genuint lycklig? Jag ska försöka bena ut lite tankar inom ämnet lycka ur mitt perspektiv med andlighet och helande som den röda tråden.

Jag slogs av min genuina glädje då vi åkte hem med granen där bak i bilen över hur jag fick en sån där barnsligt härlig julstämning. Glädje för julen och allt pynt och pyssel som får mig att bli så där kreativ och lycklig varje år.

Närvaro

09.11.2020

Vad är Närvaro för mig och hur kan man få en bra närvaro?

Hur vet jag att Reiki fungerar? Denna fråga har jag grunnat på sedan jag fick frågan hur man vet att reiki verkligen fungerar. Förutom det uppenbara under själva behandlingen som dem flesta (alla klienter hos mig) upplever i form av riktigt djup avslappning som gör att man landar i sig själv och i sin egen kropp samt värmen från...